Serie over The Flash krijgt eigen pilot

arrowThe CW is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van een serie over superheld The Flash, die een spin-off moet worden van de populaire serie Arrow. Er werd in het begin gesproken over de mogelijkheid dat aflevering 20 van Arrow de pilot zou worden voor The Flash, maar nu is besloten dat de serie toch een eigen pilot gaat krijgen. 

De pilot van The Flash moet ongeveer tegen het einde van het tweede seizoen van Arrow te zien zijn. Voor die tijd kunnen we Barry Allen – een assistent-forensisch onderzoeker van de Central City Police Department –  al wel voorbij zien komen in de serie Arrow. Barry Allen (gespeeld door Glee’s Grant Gustin) zal te zien zijn in aflevering 8 en 9 van Arrow als hij helpt met het onderzoek naar een ogenschijnlijk onmogelijke overval.

Of aflevering 20 van Arrow nog steeds een Flash-aflevering gaat worden lijkt nu wel wat onwaarschijnlijk, maar aflevering 20 is op zich nog een eindje weg.

Wat vind je ervan dat The Flash een eigen pilot krijgt? En wat vind je überhaupt van een serie over The Flash? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.