Gotham officieel opgepikt als nieuwe serie

GothamEen van de pilots waarvan men al vrij zeker was dat het opgepikt zou worden als nieuwe serie is Gotham. Inmiddels heeft Fox bevestigd dat we de serie inderdaad terug gaan zien in het nieuwe televisieseizoen. En om dit (heugelijke?) feit te vieren hebben ze ook maar gelijk een trailer vrijgegeven voor een eerste blik op de serie.

Gotham wordt door het netwerk omschreven als “een origineel verhaal over de schurken en helden van DC Comics, dat een heel nieuw en tot nu toe nog onbekend verhaal laat zien.” De hoofdrol van politieagent James Gordon – die uiteraard ooit de politiecommissaris zal worden en gaat samenwerken met ene Batman – wordt gespeeld door Ben McKenzie (Southland).

Naast McKenzie zien we onder andere Donal Logue (Sons of Anarchy) als rechercheur Harvey Bullock, Jada Pinkett Smith (Hawthorne) als Fish Mooney, David Mazouz (Touch) als een jonge Bruce Wayne, Sean Pertwee (Elementary) als de butler Alfred Pennyworth, Robin Lord Taylor (Accepted) als Oswald Cobblepot (aka The Penguin), Camren Bicondova als Serena Kyle (aka Catwoman) en Cory Michael Smith is te zien als Edward Nygma (aka The Riddler).

Fox heeft overigens ook al de pilots Backstorm (met Rainn Wilson), de avonturenserie Hieroglyph en komedie Last Man Standing besteld als series voor het nieuwe seizoen.

Benieuwd geworden naar Gotham? Bekijk hieronder de trailer voor de serie.

Wat denk je van Gotham? Ga je het volgen? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.