Premièredata van de series van The CW 2014/2015

Rein

In navolging op NBC en eerder vandaag CBS heeft nu ook het wat kleinere, maar zeker niet onbelangrijke netwerk The CW ook de premièredata bekend gemaakt voor hun series. Het netwerk begint met het uitzenden van de eerste series in het begin van oktober.

In het schema voor met premièredata voor The CW valt op dat vooral The Flash in de Verenigde Staten een enorme boost krijgt. Na de eerste aflevering wordt de pilot-aflevering nog twee keer herhaald om er zeker van te zijn dat iedereen de serie kan bekijken. Supernatural krijgt de dag voor de eerste aflevering van het tiende seizoen een special.

The CW houdt de series Beauty and the Beast, Hart of Dixie en nieuwe series iZombie en The Messengers nog voor de tweede helft van het seizoen. Waarschijnlijk krijgen deze series een premièredatum rond februari/maart. Bekijk hier onder de premièredata voor de series die wel beginnen in oktober:

Donderdag 2 oktober

The Vampire Diaries (Seizoen 5)
Reign (Seizoen 2)

Maandag 6 oktober

The Originals (Seizoen 2)

Dinsdag 7 oktober

The Flash (Nieuwe serie)
Supernatural (Seizoen 10)

Woensdag 8 oktober 

Arrow (Seizoen 3)

Maandag 13 oktober

Jane The Virgin (Nieuwe serie)

Woensdag 22 oktober

The 100 (Seizoen 2)

Series die niet terug komen voor een nieuw seizoen: The Carrie Diaries, Nikita, Star-Crossed en The Tomorrow People.

Lees ook: De premièredata voor NBC
Lees ook: De premièredata voor CBS

Naar de première van welke serie kijk jij het meeste uit? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.