De pest en een hoop doden in eerste teaser Reign

Reign

Tijdens Comic-Con krijgen de bezoekers een hoop nieuwtjes én teasers voor de komende seizoenen voorgeschoteld. Zo werd gisteren tijdens het panel van Reign de eerste teaser getoond voor het tweede seizoen van de historische dramaserie. Gelukkig is deze nu ook te zien voor de rest van het publiek (dankzij Entertainment Weekly). Dus, wat kunnen we verwachten? 

 

Onderstaande tekst bevat spoilers over Reign seizoen 1!

De laatste keer dat we Reign zagen was koning Henry dood, The Darkness is dood, de pest verspreidt zich door Frankrijk en Francis verliet het kasteel om Lola te vinden en de geboorte van zijn bastaardkind bij te wonen. En als we de teaser zo even beoordelen kunnen we in seizoen 2 ook weer een hoop drama verwachten.

Zoals Reign-panelleden Adelaide Kane (Mary), Toby Regbo (Francis), Megan Follows (Catherine) en producer Laurie McCarthy al lieten weten tijdens hun panel op de Comic Con kunnen we een hoop doden verwachten door de pest. Ook zien we dat Francis Lola en zijn bastaardkind weet te vinden. Adelaide liet al weten dat we een hoop onwennige situaties kunnen verwachten als Lola en haar kind voor Mary’s neus staan in het kasteel.

Verder zien we nog hoe Bash (Torrance Coombs) letterlijk deuren intrapt om Kenna (Caitlin Stasey) te redden van … tja, iets. Oh ja, hadden we al gezegd dat er veel doden gaan vallen door de pest? Volgens producer Laurie McCarthy kunnen we deze doden verwachten bij zowel de mensen binnen het kasteel als daarbuiten en vallen de eerste doden al in de eerste aflevering … *slik*.

Reign begint weer op 2 oktober in de Verenigde Staten.

Wat verwacht jij van het tweede seizoen van Reign als je deze teaser zo ziet? En belangrijker nog: kijk je er al naar uit? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.