Eerste trailer voor zesde seizoen The Vampire Diaries

TheVampire Diaries

Na de zeer spannende – en licht choquerende – seizoensfinale van het vijfde seizoen van The Vampire Diaries vragen we ons al maanden af hoe het nou verder gaat. Eindelijk licht The CW een klein tipje van de sluier op door de eerste trailer voor het nieuwe seizoen van de populaire serie online te zetten. 

Let op, onderstaand bericht bevat spoilers over de finale van het vijfde seizoen van The Vampire Diaries.

De grote vraag voor het komende seizoen is natuurlijk: waar zijn Damon en Bonnie en hoe komen ze ooit weer terug? Daar geeft de trailer dan geen antwoord op, maar we zien wel hoe hun vrienden omgaan met het verlies. Stefan lijkt alle hoop om zijn broer terug te vinden opgegeven te hebben, Jeremy is aan de drank vanwege het verlies van zijn vriendin en Elena … tja, die houdt er weer hele andere methodes op na om Damon te kunnen herinneren, een soort heksachtige drug waarmee ze Damon kan hallucineren.

Kortom, met niemand gaat het echt geweldig, maar Elena heeft duidelijk even iets van een interventie nodig (Alaric?). Om te zien hoe het verder gaat en of Damon en Bonnie ooit nog terugkomen moeten we nog even wachten tot 2 oktober. Dan worden in de Verenigde Staten de nieuwe afleveringen weer uitgezonden.

2 thoughts on “Eerste trailer voor zesde seizoen The Vampire Diaries

    • Dit is al een oud bericht (2014). Het zesde seizoen is in de Verenigde Staten al uitgezonden. Sterker nog, daar begint op 21 oktober het achtste en ook meteen het allerlaatste seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.