Prison Break reünie in The Flash

DominicPurcell

De twee hoofdrolspelers van Prison Break, Wentworth Miller en Dominic Purcell zijn weer even te zien in dezelfde serie. Purcell gaat namelijk de rol van Mick Rory a.k.a. Heatwave spelen in The CW’s nieuwe superheldenserie The Flash.

Eerder werd al bekend dat Wentworth Miller in de serie te zien is als Leonard Snart a.k.a. Captain Cold. Miller is voor het eerst te zien in de vierde aflevering van The Flash, terwijl Purcell zijn opwachting maakt in de tiende aflevering. Volgens de berichten van onder andere The Hollywood Reporter gaan de twee dan ook weer samen het scherm delen. Miller en Purcell speelden broers in de populaire serie Prison Break van 2005 tot 2009.

Eerder werd ook bekend dat Robert Knepper (die ook in Prison Break speelde als T-Bag) te zien is in een crossover aflevering van Arrow en The Flash. Hij zal dan opnieuw The Clock King spelen. Maar de Prison Break reünie houdt daar niet op, want ook Peter Stormare is te zien in het DC Comics universum. Hij zal de nieuwe Count Vertigo spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.