Premièredatum en teaser voor Better Call Saul

BetterCallSaulHet netwerk AMC heeft eindelijk een premièredatum aangekondigd voor de spin-off van Breaking Bad over de ietwat eigenzinnige advocaat Saul Goodman. De eerste afleveringen worden op twee aan een volgende dagen uitgezonden, daarna is de serie te zien op maandag.

De eerste premièreaflevering wordt uitgezonden op 8 februari met de volgende aflevering meteen de volgende dag, 9 februari. De maandag wordt ook meteen de vaste dag voor de serie, die in het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Better Call Saul is ook al vernieuwd voor een tweede seizoen, welke gaat bestaan uit 13 afleveringen.

“De serie speelt zich af zo’n zes jaar voor Saul Goodman Walter White ontmoet”, kunnen we lezen in de officiële beschrijving van de serie. “Wanneer we hem voor het eerst zien leren we de man die Saul Goodman wordt kennen onder de naam Jimmy McGill, een advocaat die nog op zoek is naar zijn toekomst en moeite heeft om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Jimmy werkt daarin vaak samen met ‘fixer’ Mike Ehrmantraut. De serie volgt de transformatie van Jimmy McGill naar de advocaat Saul Goodman zoals we hem kennen uit Breaking Bad.” In onderstaande teaser kun je misschien al wel een beetje opmaken wat voor soort mensen de hulp gaan zoeken van Jimmy McGill.

Bob Odenkirk is opnieuw te zien in de serie als Saul Goodman en ook Breaking Bad’s Jonathan Banks is opnieuw te zien als Mike Ehrmantraut. Of we nog meer bekenden uit Breaking Bad gaan zien is nog niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.