House of Cards seizoen 3: bekijk nu de trailer

houseofcardsVlak nadat Kevin afgelopen zondag een Golden Globe mocht ophalen voor zijn rol als Frank Underwood in House of Cards, heeft Netflix de trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie. ‘We’re murderers Francis’, spreekt Claire Underwood (Robin Wright) aan het einde van dit voorproefje. ‘No’, stelt Frank vastberaden, ‘we’re survivors’.

Halsreikend wordt er uitgekeken naar het derde seizoen van de bejubelde serie over de machtsstrijd in het Witte Huis. Inmiddels heeft Frank Underwood zich opgewerkt tot president van Amerika, daarbij gesteund door zijn minstens zo ambitieuze vrouw. Robin Wright en Kevin Spacey spelen een koppel dat letterlijk over lijken gaat om hun doelen te bereiken.

Vanaf 27 februari zijn de nieuwe afleveringen te bekijken op Netflix. Hoe hoog zijn jouw verwachtingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.