House of Cards seizoen 3 nu beschikbaar op Netflix

houseofcardsHet lange wachten is voorbij: het derde seizoen van House of Cards is nu in zijn geheel te bewonderen via videodienst Netflix. Sla popcorn en chocola in en zeg al je afspraken dit weekend af, want er is dertien uur aan bloedstollende televisie te bekijken!

Waar het politieke gekonkel van de Underwoodjes deze keer toe leidt is nog een grote verrassing. Frank (Kevin Spacey) is inmiddels president van Amerika, de positie waar hij twee seizoenen naartoe heeft gewerkt. Het is dus de vraag wat de volgende stap van hem is. In hoeverre houden hij en zijn vrouw Claire (een prachtrol van Robin Wright) stand aan de top? En over welke politieke agenda’s moeten zij zich deze keer buigen?¬†Wie is de vicepresident? Heeft Doug de seizoensfinale overleefd? En waar houdt Rachel, het meisje dat veel te veel weet, zich schuil? Zoveel vragen! En we krijgen nu eindelijk antwoorden.

Bekijk hieronder de trailer. Wat zijn jouw verwachtingen? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.