House of Cards krijgt vierde seizoen

HouseOfCardsDe Netflix serie House of Cards is momenteel zo’n hit dat dit nieuws voor velen waarschijnlijk niet als een verrassing komt: de serie krijgt een vierde seizoen. Dat werd vandaag bekend gemaakt. 

Later deze zomer zal de productie beginnen voor het vierde seizoen van de dramaserie. Wanneer de serie precies op Netflix zal verschijnen is nu nog niet bekend, maar onder andere E! News verwacht dat dat ongeveer tegelijkertijd met de Amerikaanse verkiezingen zal zijn.

House of Cards is momenteel misschien wel de grootste hit van Netflix. De serie gaat over een manipulatieve politicus (Kevin Spacey) die samen met zijn vrouw carrière maakt in Washington. Het derde seizoen verscheen in februari op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.