Just for Fun: Supernatural Parodie door Hillywood

SupernaturalDegenen die deze blog een beetje volgen weten wel dat ik groot fan ben van de serie Supernatural. Nagelbijtend heb ik gekeken naar de seizoensfinale waarin Dean het nog één keer vocht tegen de invloed van de Mark of Cain, waar Dean toch al bijna 2 seizoenen lang last van heeft gehad. Plus het speelt een hele groot rol in deze – ik mag toch wel zeggen briljante – parodie van Hillywood.

Let op, dit bericht en YouTube filmpje kan spoilers bevatten over het tiende seizoen!

Eerst even over de seizoensfinale: ik beloof dat ik er een review over zal schrijven. Ik heb een aantal afleveringen gemist wegens wat persoonlijke dingen, maar over de finale zal ik zeker wat gaan schrijven. Al was het maar omdat de finale zó spannend, ontroerend en mooi was dat ie dat verdiend. Over de finale dus later meer in de nog te schrijven review. Ik moet eerst nog even wat gebeurtenissen verwerken (Crowley en Cas bijvoorbeeld … en The Darkness … maar daarover een andere keer mee)

Terug naar de parodie: de hele seizoensfinale stond in het teken van de Mark of Cain, iets waar Dean al mee worstelt vanaf aflevering 10 van seizoen 9. Deze parodie vat ongeveer in een minuut of 7 op de melodie van Taylor Swift’s Shake It Off samen wat we afgelopen afleveringen hebben gezien. En het is briljant.We zien onder andere Osric Chau (Kevin) als Sam Winchester en Rob Benedict (Chuck/God) kun je voorbij zien komen als Cain. Oh ja, ‘Baby’ mag ook meedoen. Maar het hoogtepunt is toch wel het einde als we een groot deel van de cast (inclusief Jared en Jensen) zien dansen op Shake It Off. Het is geweldig. De parodie is gemaakt door twee zusjes, die op YouTube vooral bekend zijn van hun parodieën van bekende televisieseries. Ik heb er meerdere gezien, maar die van Supernatural is toch wel een van de beste. Nieuwsgierig? Bekijk de parodie hieronder zelf!

En? Wat vond je ervan? Wie had van te voren kunnen raden dat de cast van Supernatural zo kon dansen ;-) En als je er echt niet genoeg van kan krijgen … er is ook nog een behind the scenes!

Overigens komt die review er aan hoor. Echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.