Prison Break keert terug naar televisie als miniserie

prisonbreakGoed(?) nieuws voor de Prison Break-fans. Het Amerikaanse netwerk Fox heeft namelijk bekendgemaakt dat ze bezig zijn om de destijds populaire serie weer naar de televisie te brengen. Het zou gaan om een nieuwe reeks met een beperkt aantal afleveringen.

Er zijn nog maar erg weinig details bekend over de reboot van de van 2005 tot 2009 lopende serie. We weten alleen dat het net als de 24:Live Another Day reboot zou gaan om een beperkt aantal afleveringen (hoogstwaarschijnlijk een stuk of 10, 12) en dat het verhaal een gesloten einde zal gaan krijgen. Het lijkt er overigens wel op dat de twee hoofdrolspelers, Dominic Purcell en Wentworth Miller weer van de partij zijn voor de nieuwe reeks, maar dat is voorlopig nog niet meer dan een gerucht.

Miller en Purcell speelden van 2005 tot 2009 de hoofdrollen in de gevangenisserie en waren recentelijk weer samen te zien op televisie in de The CW serie The Flash. Ook hebben beide acteurs toegezegd om de rollen van Captain Cold en Heatwave nogmaals op zich te nemen voor de Arrow/The Flash spin-off The Legends of Tomorrow, dat waarschijnlijk vanaf maart 2016 te zien zal zijn bij The CW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.