Premièredata van The CW 2015/2016

izombieEn dan is het na de grote Amerikaanse netwerken ABC, NBC en CBS de beurt aan de kleinste van de vijf: The CW. The CW vernieuwde afgelopen seizoen nog (bijna) alle series, dus er is niet heel veel nieuws te vinden in de programmering van de zender. Maar de series die ze hebben zijn natuurlijk wel zo leuk dat we dat eigenlijk helemaal niet erg vinden. 

Zoals eigenlijk alle jaren begint The CW pas met uitzenden begin oktober. Opvallend is wel dat de zombieserie iZombie nu van start mag begin oktober in plaats van The 100, die afgelopen televisieseizoen nog van start mocht gaan in oktober. Fans van The 100 zullen dus nog moeten wachten tot begin 2016 om te zien hoe het verder gaat. Ook Arrow/The Flash spin-off Legens of Tomorrow wordt bewaard tot begin 2016. Wel kunnen we zien wanneer we eindelijk antwoorden krijgen op vragen als: hoe redt Starling City het zonder Oliver als Arrow? Wat is in godsnaam die Darkness waar Sam en Dean nu mee opgescheept zitten? Redt The Vampire Diaries het zonder Elena?

Dinsdag 6 oktober

The Flash (seizoen 2)
iZombie (seizoen 2)

Woensdag 7 oktober 

Arrow (seizoen 4)
Supernatural (seizoen 11)

Donderdag 8 oktober 

The Vampire Diaries (seizoen 7)
The Originals (seizoen 3)

Vrijdag 9 oktober

Reign (seizoen 3)

Maandag 19 oktober

Crazy Ex-Girlfriend (nieuwe serie)
Jane the Virgin (seizoen 2)

Lees ook: Premièredata van de series van ABC 2015/2016
Lees ook: Premièredata van de series van CBS 2015/2016
Lees ook: Premièredata van de series van NBC 2015/2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.