Eerste trailer voor serie Shadowhunters

ShadowhuntersHet netwerk ABC Family – dat overigens verder door het leven zal gaan onder de naam Freeform – heeft een trailer online gezet voor de nieuwe serie Shadowhunters. De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks The Mortal Instruments van Cassandra Clare.

Eerder werd er al een film gewaagd aan The Mortal Instruments, maar die werd niet heel positief ontvangen. Het tweede deel van de film werd daarom ook geschrapt en het idee voor een televisieserie ontstond. Mede door de matige film zijn er onder fans van de boeken ook nogal twijfels over de televisieserie. Zou het de serie wel lukken om een goede versie van de boeken neer te zetten? Je kunt hieronder alvast een trailer bekijken.

De trailer verraadt nog niet heel veel, maar we zien wel de meeste van de hoofdrolspelers voorbij komen, zoals Jace, Clary, Alec, Isabel, Simon, Magnus en Jonathan. Persoonlijk moet ik zeggen dat ik nog niet heel erg te spreken ben over de trailer. Vooral over het acteerwerk ben ik nog niet erg enthousiast en ik moet zeggen dat ook sommige visual effects maar matig zijn. Ik heb het dan vooral over het stukje waarin Clary omringd wordt door tja … wat zijn het … glittertjes? Sterretjes? Hoe dan ook, enthousiast kan ik er nog niet over worden. Ik heb de boeken gelezen en daar ben ik wel heel enthousiast over (ze lezen lekker makkelijk weg), dus ik kan alleen maar hopen dat de serie er als geheel beter uit gaat zien dan de korte stukjes in deze trailer. Al moet ik overigens wel zeggen dat ik de teaser wel wat beter vond …

De serie is vanaf 12 januari 2016 te zien, dus dan zullen we het wel merken … Wat vind jij van deze eerste trailer van Shadowhunters? Ben jij wat positiever erover of vrees je het ergste? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.