Nieuwe trailer voor Legends of Tomorrow

Legends of TomorrowEen van de series waar ik heel erg naar uit kijk in 2016 is de Arrow/The Flash spin-off Legends of Tomorrow. Nu netwerk The CW wat aan het schuiven is geweest met hun programmering heeft de serie dan nu ook eindelijk een premièredatum en ook nog eens een nieuwe trailer gekregen.

De serie gaat over een team van superhelden en superschurken en eigenlijk ook nog wat ertussenin, te weten The Atom, White Canary, Captain Cold, Heatwave, Firestorm, Hawkgirl, Hawkman en Riphunter. Samen gaan ze de strijd aan de slechterik Vandal Savage te stoppen. En dat doen ze niet alleen in onze tijd, maar er komt ook het nodige tijdreizen bij kijken. Een eerste kennismaking met Vandal Savage en het begin van de Legends of Tomorrow krijgen we in de aankomende Arrow/The Flash crossover die op de planning staat voor dinsdag 1 december en vervolgd wordt tijdens Arrow op woensdag 2 december. De eerste stappen naar het Legends of Tomorrow team zullen dan gemaakt worden met behulp van Barry Allen en Oliver Queen, zoals te zien is in een voorproefje van de crossover:

Een nieuwe blik op de serie Legends of Tomorrow is te zien in onderstaande trailer, inclusief nog een kleine shoutout naar ‘the man of steel’ en ‘the dark knight’.

Legends of Tomorrow is in de Verengde Staten te zien vanaf donderdag 21 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.