Mark Feuerstein gecast in Prison Break Rivival

PrisonBreakRivivals zijn momenteel helemaal hot en happening. Het eerste nieuwe seizoen van de X-Files zit er inmiddels op en onder andere Gilmore Girls en Prison Break staan ons nog te wachten. De laatste heeft eindelijk wat castingnieuws naar buiten gebracht, want behalve dát het gaat gebeuren weten we er eigenlijk nog bitter weinig over.

Mark Feuerstein (Royal Pains) is voor het nieuwe seizoen van Prison Break gecast als Scott Ness, de (nieuwe) man van Dr. Sara Tangredi. Op dit moment wordt er echter nog gesproken met Sarah Wayne Callies over een terugkeer van Dr. Tangredi, maar dit nieuws lijkt erop dat ze in ieder geval terug gaat komen voor sowieso een klein rolletje.

Feuerstein is na Wentworth Miller (Michael Scofield) en Dominic Purcell (Lincoln Burrows) de eerste die gecast wordt voor de rivival. Miller en Purcell bevestigden in januari niet alleen dat er een rivival van Prison Break aan zat te komen, maar ook dat zij weer in de serie te zien zouden zijn als Scofield en Burrows. Verder weten we van de serie dat het zal bestaan uit negen afleveringen en dat het verhaal een internationale kant op zal gaan. “Het verhaal wordt verteld in een internationaal landschap. We blijven niet in de VS”, bevestigt Fox bazin Dana Walden. Verder gaf Walden aan dat de negen nieuwe afleveringen kort stilstaan bij de gebeurtenissen van de ‘rechtstreeks-naar-dvd’ epiloog van de serie, waarin een van de hoofdpersonen komt te overlijden.

Mark Feuerstein speelt een nieuw personage binnen de wereld van Prison Break, maar wie van de oude bekenden zou je nog graag terug zien? Persoonlijk vind ik dat een Prison Break rivival gewoon niet zonder Sucre en – geef maar toe, we houden ervan om hem te haten – T-Bag kan. Ik hoop dan ook van harte dat deze twee personages sowieso nog toegevoegd worden aan de cast. Op wie hoop je nog meer? Mahone? Kellerman? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.