Into The Badlands krijgt tweede seizoen

ITBHet verlossende woord heeft even op zich laten wachten, maar AMC’s Into The Badlands is vernieuwd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de martial arts dramaserie was eind vorig jaar te zien bij AMC en bestond uit zes afleveringen. 

Zoals AMC tot nu toe bijna altijd gedaan heeft met series die vernieuwd worden voor een tweede seizoen, krijgt Into The Badlands ook meer afleveringen. In plaats van zes worden het er dit keer tien. Maar helaas is er ook nog slecht nieuws, want deze tien afleveringen zullen pas in 2017 te zien zijn. Dit jaar hoeven we dus niet te rekenen op nieuwe afleveringen van de serie.

Persoonlijk ben ik erg blij met het feit dat Into The Badlands een tweede seizoen krijgt. Enerzijds omdat we na seizoen 1 geen enkel antwoord hebben gekregen op alle vragen. Geen enkele verhaallijn was afgerond. Ik ben blij dat we nu de kans krijgen om toch meer te weten te komen over MK’s bizarre krachten en wat het nou precies inhoudt, zo’n dark one zijn. Anderzijds krijgen we nu ongetwijfeld ook nog meer fantastische martial arts gevechten van onder andere Daniel Wu. Het was voornamelijk toch dat martial arts aspect wat deze serie zo ontzettend gaaf maakte.

Into The Badlands speelt zich af ergens in de toekomst, waar de wereld na een periode van onrust wordt geregeerd door zeven Baronnen. De tanks en geweren hebben binnen de legers plaats gemaakt voor martial-arts. Sunny (Daniel Wu) is een van de beste strijders van de baron Quinn en hij ontmoet de mysterieuze jongen M.K. (Aramis Knight). M.K. is een zogenaamde Dark One, wanneer hij bloedt worden zijn ogen zwart en wordt hij bijna onverslaanbaar. Zowel Quinn als andere baronnen (zoals The Widow) willen M.K. daarom erg graag hebben.

Lees ook: Review Into The Badlands – seizoen 1

Ben je ook zo blij met het tweede seizoen van Into The Badlands, ondanks dat we tot 2017 moeten wachten? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.