Kat Graham stopt met Vampire Diaries na seizoen 8

TVDMocht The Vampire Diaries verder gaan na seizoen 8, dan is dat in ieder geval zonder Bonnie Bennett, de residentiële heks van Mystic Falls. Actrice Kat Graham heeft namelijk aangegeven dat seizoen 8 haar laatste seizoen zal worden. 

“Seizoen 8 wordt mijn laatste seizoen”, liet Kat Graham weten in een interivew met US Weekly. “Ik hoop alleen dat wat ik ook ga doen na The Vampire Diaries, de crew met me mee kan. Dat is wat ik het meeste ga missen: de crew, want we zijn eigenlijk een grote familie geworden de afgelopen jaren.”

The Vampire Diaries werd vorige maand door The CW vernieuwd voor een achtste seizoen, samen met ongeveer alle andere series van het netwerk. Ook spin-off serie The Originals werd vernieuwd voor een nieuw seizoen. Kat Graham belooft wel dat het achtste seizoen – wat overigens best wel eens het laatste seizoen voor de hele serie kan worden – een spectaculair seizoen gaat worden. “Een nieuw seizoen is weer een heel jaar en daar gaan we zeker het beste van maken.”

Ga jij Kat Graham/Bonnie Bennett missen in de serie? En denk je dat de serie überhaupt meer dan acht seizoenen zou moeten krijgen? Laat het me weten in de comments!

2 thoughts on “Kat Graham stopt met Vampire Diaries na seizoen 8

    • Dat hoeft niet per se. Elena wordt weer wakker als Bonnie doodgaat. Kat Graham’s vertrek betekent niet meteen dat Bonnie doodgaat. Ze kan ook verhuizen bijvoorbeeld, zoals Jeremy eerder ook heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.