Ian Somerhalder: “Seizoen 8 is laatste seizoen TVD”

TVDHet is nog niet officieel bevestigd, maar het lijkt er op dat seizoen 8 het allerlaatste seizoen van The Vampire Diaries gaat worden. Hoofdrolspeler Ian Somerhalder (Damon Salvatore) liet tijdens een conventie weten dat er besloten is om van het achtste seizoen ook meteen het laatste te maken.

Ian Somerhalder was aanwezig op de WalkerStalkerCon in Nashville toen hij de aanwezige fans liet weten “dat er besloten is om nog een laatste seizoen te maken om het verhaal een waardig einde te geven.”┬áVorige week liet actrice Kat Graham (Bonnie Bennett) al weten dat het achtste seizoen sowieso haar laatste seizoen zou zijn, ongeacht of er nog een seizoen zou komen, maar dat lijkt dus niet het geval als we Ian Somerhalder mogen geloven. The CW laat weten dat er nog geen beslissing is genomen over de series aangaande een seizoen na het komende seizoen.

Persoonlijk vind ik het niet heel erg als seizoen 8 inderdaad het laatste seizoen van de serie zou worden. De serie is al enige tijd over zijn hoogtepunt heen en kan me lang niet meer zo boeien als voorheen. Ook het vertrek van hoofdrolspeelster Nina Dobrev heeft de serie geen goed gedaan (al was haar personage Elena Gilbert behoorlijk irritant). Wat ik wel van harte hoop is dat het einde van The Vampire Diaries niet het einde betekent van spin-off The Originals, want die serie is momenteel wel het kijken waard. Die serie is een stuk donkerder van toon en heeft momenteel een stuk interessanter verhaal dan het moederschip. Er mogen van mij zelfs nog wel een paar personages naar New Orleans verhuizen, mits ze het verhaal van The Originals sterker maken en echt van toegevoegde waarde zijn. Maar dat is momenteel nog niet aan de orde, dus laten we nog niet op de zaken vooruit lopen.

Wat vind jij van het mogelijke einde van The Vampire Diaries? Ben je er blij mee of zou je het juist jammer vinden? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.