Ian Somerhalder trekt bericht einde TVD terug

iansomerhalderWaarschijnlijk waren zijn bazen ‘not amused’ na de uitspraken van Ian Somerhalder tijdens een conventie, want vandaag trekt hij zijn uitspraken over het einde van The Vampire Diaries weer terug. Of seizoen 8 dus het einde is of dat er nog een seizoen komt, alles ligt nog open.

Ian Somerhalder geeft ‘einde-van-het-seizoen-stress’ de schuld van zijn uitspraken over dat het achtste seizoen het laatste seizoen is van The Vampire Diaries. Tijdens de WalkerStalkerCon afgelopen weekend liet Ian Somerhalder weten dat het achtste seizoen het laatste seizoen werd van The Vampire Diaries om het verhaal alle recht te doen. The CW reageerde vervolgens erg snel met het bericht dat er nog geen enkel besluit was gemaakt over de toekomst van de vampierserie.

Waarschijnlijk is Somerhalder aangesproken op zijn uitspraken, want inmiddels praat hij heel anders in een statement op Twitter:

“Hey all, so… Last weekend I talked to an audience at a Q&A about the end of #TVD and how excited I was to make what I believe – my last year – be as great as possible. Somehow in my infinite wisdom and end-of-season foggy brain, I managed to make it sound like the show was coming to an end. Cut-to the press running stories that the show would be done after Season 8. Thing is, the people who actually make that decision (the CW and WB) haven’t made it yet! So let’s take things one step at a time: Season 7 wrap, vacation, lots of sleep, let the writers get started on Season 8, and then we’ll all see where we go from there. Until then, much love ;)”

Ian’s originele bericht kwam enkele dagen na het bericht van actrice Kat Graham dat het achtste seizoen in ieder geval haar laatste seizoen zou zijn, ongeacht wat de toekomst van The Vampire Diaries nog zou brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.