Eerste trailer voor Prison Break revival

Prison BreakMomenteel maken alle grote netwerken van de Verenigde Staten bekend welke series terugkeren en welke nieuwe series we volgend seizoen mogen verwachten. Bij Fox is een van die nieuwe series een vijfde seizoen van Prison Break en inmiddels hebben ze daarvoor ook al een trailer online gezet.

In deze Prison Break revival keren ongeveer alle bekende gezichten uit de eerdere seizoenen van de serie terug. Uiteraard zien we Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Michael Scofield (Wentworth Miller) terug, maar ook andere oude bekenden als Dr. Sara Tangredi (Sarah Wayne Callies), Fernando Sucre (Amaury Nolasco), Theodore ‘T-Bag’ Bagwell (Robert Knepper), Benjamin ‘C-Note’ Franklin (Rockmond Dunbar) en Paul Kellerman (Paul Adelstein). Enkele van deze personages zijn ook al in de trailer te zien.

Verder zien we in de trailer hoe Lincoln nu de gevangenis ingaat om Michael uit te breken, nadat hij erachter komt dat Michael nog in leven is. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van zijn oude Prison Break vrienden. Het lijkt er overigens ook op  dat Michael niet in de Verenigde Staten vast zit, maar – ik gok – in een land in het Midden Oosten of Turkije of iets dergelijks. Uiteraard wordt er een grootste uitbreekoperatie op touw gezet en als we de beschrijving moeten geloven wordt dit hun grootste en meest uitdagende uitbraak ooit. Ik ben benieuwd.

Als je de trailer bekijkt lijkt het weer precies al vanouds en is het duidelijk de Prison Break die we kennen uit eerdere seizoenen. Ik ben benieuwd of ze deze ‘grootste en uitdagende uitbraak ooit’ dan ook vernieuwend kunnen maken zodat het niet precies is alsof we oude afleveringen aan het terugkijken zijn. Wat ik dan wel weer jammer vind aan de trailer is dat al te zien is dat Lincoln en Michael elkaar weer zien. Of het moment dat ze elkaar weer zien ook het eerste moment is dat Lincoln zijn broertje weer ziet na al die jaren durf ik niet precies te zeggen, maar als dat zo is zou ik dat wel jammer vinden. Het lijkt mij dat dat toch een van de mooiere momenten moet worden uit de serie … de reünie met Michael. Verder verheug ik me overigens enorm op deze serie, nadat ik begin dit jaar alle andere seizoenen in een paar weken gebingewatched heb.

Het duurt overigens nog even voor we Prison Break ook daadwerkelijk kunnen bekijken. Fox houdt de serie namelijk vast tot het ‘midseason’. Dat houdt in dat de serie waarschijnlijk pas van start gaat in februari of maart 2017. Nog even geduld dus! Maar als er een datum bekend is laat ik je die natuurlijk weten!

Wat vind jij van deze eerste trailer voor Prison Break? En ga je kijken naar de revival of  juist helemaal niet? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.