The CW kondigt grote crossover aan

flasharrowNu ook Supergirl deel uitmaakt van de The CW familie, heeft het netwerk een grootse crossover aangekondigd tussen Supergirl, Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Dit deed de baas van The CW tijdens de jaarlijkse presentatie van de nieuwe programmering voor het komende seizoen.

Sinds The Flash er is, is het al een beetje traditie geworden dat er op zijn minst een keer per jaar een grote crossover plaats vindt met Arrow. Nu het netwerk nog twee DC Comics superheldenseries tot haar beschikking heeft, kunnen we echter “de grootste crossover ooit verwachten”, laat The CW baas Mark Pedowitz weten. “Bedenk alleen al hoe deze crossover in december eruit zou kunnen┬ázien.” Met de toevoegingen van DC’s Legends of Tomorrow en Supergirl is het speelveld voor de schrijvers en acteurs van de series aanmerkelijk vergroot.

Pedowitz is sowieso erg tevreden met de verhuizing van Supergirl naar zijn netwerk. De zender heeft tenslotte al drie succesvolle superheldenseries, die net als Supergirl ook allemaal door Greg Berlanti worden geproduceerd. “Volgende week ofzo gaan we met Greg Berlanti en het team van Supergirl zitten om dingen door te spreken. We hebben inmiddels al een hele goede werk relatie met Greg en we vertrouwen er dan ook op dat ze weten wat we met dit netwerk willen. Ze hadden een behoorlijk succesvolle serie bij CBS en ik verwacht dan ook niet dat we veel zullen veranderen aan de toon van de serie nu ze bij The CW te zien is, waar de serie altijd al had moeten zijn.”

Ik ben zeer benieuwd wat een enorme crossover tussen Arrow, The Flash, DC’s Legends of Tomorrow en Supergirl kan doen. Bij Supergirl was de crossover met The Flash ook een van de beste en leukste afleveringen van het seizoen. Bovendien wordt het heel interessant om te zien hoe deze – zeer verschillende – helden met elkaar samenwerken. Het verhaal voor een crossover kan ook alle kanten op met de mogelijkheden van tijdreizen, aliens en parallelle universa tot hun beschikking.

Wat zou jij graag willen zien in een crossover tussen de alle superheldenseries van The CW? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.