Nieuwe toevoegingen voor Legends of Tomorrow

LegendsofTomorrow2Acteur Nick Zano (Minority Report, One Big Happy) is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow. De acteur gaat de rol van Dr. Nate Heywood spelen volgens de website Deadline.

Heywood is een geschiedkundige wiens opa ‘Commander Steel’ was, een lid van de Justice Society of America. Als we afgaan op de stripboeken van DC Comics is Heywood voorbestemd om Citizen Steel te worden, maar of de serie ook die richting op gaat is vooralsnog onduidelijk, al lijkt het mij wel logisch als dat zou gebeuren. Het is tenslotte een serie over superhelden. Nate Heywood is het tweede personage dat te maken heeft met de Justice Society of America. In de seizoensfinale van het eerste seizoen maakten we in de laatste minuten kennis met Rex Tyler a.k.a. Hourman, gespeeld door Suits’ Patrick J. Adams. In het tweede seizoen moet hij ook in een aantal afleveringen te zien zijn.

The CW maakte eerder ook bekend dat de heldin Vixen een rol krijgt in het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow. Ze zal in de serie echter niet gespeeld worden door actrice Megalyn E.K., die in het afgelopen seizoen van Arrow te zien was al Vixen en tevens de stem inspreekt voor de animatieserie. Megalyn E.K. is echter niet beschikbaar voor het filmen van DC’s Legends of Tomorrow. Wie de rol van Vixen wel gaat spelen is momenteel nog onbekend.

Ciara RenĂ©e en Falk Hentschel zullen in het tweede seizoen niet meer terugkeren als Hawkgirl en Hawkman. Wentworth Miller zal slechts af en toe te zien zijn als Captain Cold. Zijn personage spreidt in het aankomende televisieseizoen zijn tijd tussen DC’s Legends of Tomorrow en The Flash.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.