Premièredata van The CW 2016/2017

ArrowTheFlashNu alle netwerken hebben laten weten welke nieuwe series we kunnen verwachten, is het nu tijd voor de volgende stap. De grote netwerken van de Verenigde Staten laten nu een voor een weten wanneer we al deze series – en natuurlijk de terugkerende series – kunnen gaan bekijken.

En dan is er ook The CW met de premièredata van hun series. Traditiegetrouw begint de programmatie van het netwerk pas begin oktober. Opvallend is dat The CW ervoor gekozen heeft om The Vampire Diaries en The Originals uit elkaar te halen en The Originals zelfs te bewaren tot 2017. De serie heeft ook minder afleveringen gekregen dan voorheen. Alle vier superheldenseries van het netwerk starten wel allemaal al dit najaar. In december moet er een grote crossover plaatsvinden tussen deze vier series. Maar wanneer starten deze series dan? Nou, het schema van The CW ziet er als volgt uit:

Dinsdag 4 oktober

The Flash (seizoen 3)
No Tomorrow (nieuwe serie)

Woensdag 5 oktober

Arrow (seizoen 6)
Frequency (nieuwe serie)

Maandag 10 oktober

Supergirl (seizoen 2)

Donderdag 13 oktober

DC’s Legends of Tomorrow (seizoen 2)
Supernatural (seizoen 12)

Maandag 17 oktober

Jane The Virign (seizoen 3)

Vrijdag 21 oktober

The Vampire Dairies (seizoen 8)
Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 2)

Series met een premièredatum vanaf januari 2017: The Originals, iZombie, Reign, The 100 en Riverdale

Lees ook: Premièredata van ABC 2016/2017
Lees ook: Premièredata van CBS 2016/2017
Lees ook: Premièredata van Fox 2016/2017
Lees ook: Premièredata van NBC 2016/2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.