Premièredatum en trailer The Walking Dead seizoen 7

TWDWe weten eindelijk tot wanneer we moeten wachten om de ontknoping van de cliffhanger van het zesde seizoen te zien. Tijdens het panel van (een deel van) de cast van The Walking Dead maakten ze bekend wanneer het nieuwe seizoen in première gaat. 

In de finale van seizoen zes dreigde de nieuwe bad guy Negan (Jeffrey Dean Morgan) een van de personages uit Rick’s groep neer te slaan met een honkbalknuppel. Wie dat is geworden blijft nog even de vraag, maar de trailer van het nieuwe seizoen herinnert ons er nog even aan dat het echt iedereen zou kunnen zijn. De rest van de cast verschijnt ook niet meer in de trailer. Wel zien we het nieuwe personage King Ezekiel (Khary Payton) en zijn huisdier … een tijger. Verder maakt de trailer vooral duidelijk dat ons een bloedig seizoen te wachten staat en dat niemand veilig is …

Seizoen zeven gaat op 23 oktober van start in de Verenigde Staten. Hoogstwaarschijnlijk zal de Nederlandse zender Fox net als bij voorgaande seizoenen de aflevering de volgende dag in Nederland uitzenden. Het zevende seizoen bestaat uit zestien afleveringen, waarvan de eerste acht in oktober worden uitgezonden en het tweede deel na de winterbreak in februari 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.