Seizoen 6 laatste seizoen voor Teen Wolf

teen wolfHet is weer Comic Con in San Diego en dat betekent vooral heel veel televisienieuwtjes! Helaas zijn dat soms ook wel eens dingen die je eigenlijk liever nog niet wilt horen. Zoals dat het aankomende zesde seizoen van MTV’s Teen Wolf meteen het laatste seizoen zal zijn.

Tijdens het panel met de cast op Comic Con maakte showrunner Jeff Davis bekend dat het zesde seizoen het einde is voor Teen Wolf. Het nieuws werd met boos boegeroep door de aanwezige fans ontvangen. “Teen Wolf is een fantastische reis geweest. We zijn de fans zeer dankbaar voor de steun de afgelopen zes jaar en we kunnen niet wachten om de fans nog mee te nemen op een laatste, spannend avontuur”, liet Davis weten.

Gelukkig was er niet alleen maar slecht nieuws gedurende het panel. De cast kon ook een eerste trailer laten zien van het aankomende – laatste – seizoen. In de trailer wordt de nieuwe Big Bad aangekondigd: The Wild Hunt. Het is niet alleen een beetje creepy ruiter op een paard die mensen ontvoerd, maar hij wist ze ook uit ieders geheugen. Uit de trailer kunnen we in ieder geval ook al opmaken dat Stiles een van de doelwitten van The Wild Hunt is en dat zijn vrienden – inclusief Scott en zijn vader – geen idee meer hebben wie Stiles is. Maar The Wild Hunt is niet de enige slechterik voor wie ze op moeten passen in Beacon Hills. De nazi weerwolf die we afgelopen seizoen zagen is ook nog steeds in het spel … en heeft ongetwijfeld weinig goeds in petto.

Omdat het zesde seizoen het laatste is rees ook de vraag of we misschien wat bekende gezichten terug zien in Beacon Hills. Het antwoord is: jazeker. In de trailer kunnen we Peter Hale (Ian Bohen) zien, dus in ieder geval Peter keert terug. Welke andere personages we kunnen verwachten liet Jeff Davis nog even in het midden. Wie we komend seizoen overigens wel terug gaan zien is Theo. Om een of andere reden hebben ze ’s werelds kwaadaardigste chimera nodig voor het verslaan van de Wild Hunt.

Genoeg dus om naar uit te kijken in de laatste twintig afleveringen van Teen Wolf, dat eindigt met aflevering nummer 100. Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk de teaser trailer hieronder.

Het zesde seizoen van Teen Wolf is vanaf november te zien bij MTV.

14 thoughts on “Seizoen 6 laatste seizoen voor Teen Wolf

    • Vooralsnog lijkt het erop dat seizoen 6 van Teen Wolf rond het najaar op Netflix moet staan. Verder wordt het in Nederland niet uitgezonden, dus voor de legale manier zul je moeten wachten tot het najaar :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.