Trailer seizoen 2B Fear The Walking Dead

FTWDHet Amerikaanse netwerk AMC heeft op San Diego Comic Con een trailer vrijgegeven voor het tweede deel van het tweede seizoen Fear the Walking Dead. De trailer laat zien dat de zombie apocalyps nu ook aan de oostkust van de Verenigde Staten echt begonnen is.

Aan het einde van de eerste helft van het tweede seizoen van Fear The Walking Dead viel de groep een beetje uit elkaar. Travis en Chris zijn samen op pad, terwijl Nick zich in zijn eentje moet zien te redden. Madison, Strand, Ofelia en Alicia zijn onderweg in een auto … op zoek naar veiligheid. De trailer laat meteen zien dat de personages daar voorlopig niet op hoeven te rekenen. Nick komt terecht in Mexico bij een gang waar het er behoorlijk bloederig aan toe gaat. Madison en co checken in in een hotel wat zo zou passen in American Horror Story en ook Chris en Travis komen in aanraking met Walkers. Mexico is duidelijk helemaal niet beter dan Californië …

De tweede helft van seizoen twee is te zien vanaf 21 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.