Legion of Doom naar Legends of Tomorrow

LoTDe Legends of Tomorrow gaan het in het tweede seizoen van de serie opnemen tegen de Legion of Doom. Dit lieten de cast en producenten weten tijdens het panel van de serie tijdens San Diego Comic Con. 

In de Legion of Doom zien we een aantal zeer bekende gezichten. Vanuit The Flash zien we Reverse-Flash (wederom gespeeld door Matt Letscher) en voormalig Legends lid Leonard Snart a.k.a. Captain Cold (Wentworth Miller). Voeg daar Malcom Merlyn a.k.a. Dark Archer (John Barrowman) en Damien Darhk (Neal McDonough) van Arrow aan toe en je hebt een zeer kwaadaardig viertal.

Uiteraard zorgen aan aantal leden van deze Legion voor wat complicaties binnen de Legends. Zo was Captain Cold afgelopen seizoen nog een groot onderdeel van de Legends tot hij zichzelf opofferde voor iedereen. Het zal lastig worden voor (vooral) Mick Rory en Sara Lance om te vechten tegen de man die nog niet zo heel lang geleden een van hun beste vrienden was. Met wie Sara ongetwijfeld minder moeite gaat hebben zijn Malcom Merlyn en Damien Darhk. “Ik kijk er erg naar uit, want Sara wil deze mensen echt heel graag dood”, liet Caity Lotz weten tijdens het panel. “Malcolm Merlyn was verantwoordelijk voor haar dood en Darhk … ik kan niet wachten tot ze hem in haar handen krijgt. Hij heeft natuurlijk haar zus (Arrow’s Laurel Lance) vermoord.”

“Voor het tweede seizoen van Legends vonden we dat de perfecte antagonist voor het eerste team van superhelden op televisie, het allereerste team van schurken op televisie was”, zegt producent Marc Guggenheim. Maar de Legends krijgen hulp van de Justice Society of America, waarvan we Rex Tyler a.k.a. Hourman (Suits’ Patrick J. Adams) al hebben ontmoet. Verder gaan we ook Stargirl, Dr. Mid-nite en Obsidian nog zien in de Justice Society. Om de vacatures binnen de Legends op te vullen na het vertrek van Hawkman en Hawkgirl en de dood van Leonard Snart werden eerder al Citizen Steel en Vixen gecast.

Legends of Tomorrow gaat weer van start op 13 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.