Seizoen 8 wordt laatste seizoen Vampire Diaries

TVDHet lijkt er een beetje op dat een aantal televisieseries dit jaar op Comic Con aankondigen dat het komende seizoen hun laatste is. Nadat eerder Teen Wolf hun einde al aankondigde heeft nu ook The Vampire Diaries laten weten dat hun laatste seizoen aanstaande is.

Tijdens het panel met de cast tijdens San Diego Comic Con vertelde de cast dat het achtste seizoen het laatste seizoen wordt. Nieuws dat vooral op boze reacties van de aanwezige fans kon rekenen. Eerder liet Ian Somerhalder natuurlijk al weten dat het achtste seizoen het laatste was, maar dat nieuws trok hij toen snel terug. Maar hij bleek gelijk te hebben. In mei 2017 komt er toch echt een einde aan de vampierenserie. Of spin-off serie The Originals er ook mee ophoudt is op dit moment nog niet bekend.

Producent en bedenker Julie Plec liet weten dat ze vooral hoopt op een terugkeer van Nina Dobrev. Dobrev had voor het eerst sinds haar vertrek in 2015 een kleine cameo in de finale van het zevende seizoen. “Het is wat zij en ik eigenlijk besproken hebben toen ze besloot nieuwe dingen te gaan doen. En het is nu ook wat in in mijn hoofd heb”, laat Plec weten tijdens het panel. “Uiteraard kunnen er dingen veranderen, zoals wanneer de serie langer doorgaat dan verwacht of wanneer we bedenken dat het leuker zou zijn om haar eerder terug te brengen in de serie. Maar vooralsnog – als Nina dat ook wil natuurlijk – dan zou ik haar graag terugbrengen aan het einde van dit laatste seizoen.”

Seizoen zeven eindigde met Stefan en Caroline die weer bij elkaar kwamen en dat het leven van Bonnie gered werd. Enzo en Damon werden echter het slachtoffer van een kwaadaardig ‘iets’ en als gevolg daarvan moordden de twee er vrolijk op los. Wie of wat het ‘iets’ is is nog niet duidelijk, maar aangezien het de laatste big bad van de serie wordt mogen we wel iets spectaculairs verwachten toch? Volgens producent en schrijver Kevin Williamson is het in ieder geval ‘het ultieme kwaad’. “Het wordt de kers op de taart van alle mythologie in Mystic Falls.”

Het achtste seizoen van The Vampire Diaries gaat op 21 oktober van start.

Vind je het jammer dat The Vampire Diaries aan zijn einde komt of is het wel tijd? En wat hoop je te zien in het laatste seizoen van de serie? Laat het me weten in de comments!

8 thoughts on “Seizoen 8 wordt laatste seizoen Vampire Diaries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.