The CW vernieuwt The Flash, Supernatural en meer

Het Amerikaanse netwerk The CW is er dit jaar vroeg bij met het uitdelen van nieuwe seizoenen. In totaal vernieuwde het netwerk zeven lopende series tijdens de Television Critics Association winter perstour. 

De series DC’s Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend en Supergirl kunnen alle drie rekenen op een derde seizoen. Jane The Virgin en The Flash krijgen in het nieuwe seizoen een vierde seizoen. Ook Arrow (seizoen 6) en The CW’s langstlopende serie Supernatural (seizoen 13) krijgen een nieuw seizoen. De series Frequency en No Tomorrow waren minder gelukkig. De series kregen geen nieuw seizoen, maar er werd ook geen nieuwe afleveringen besteld. De toekomst ziet er voor deze twee series dan ook een stuk minder rooskleurig uit.

Eerder maakte het netwerk al bekend dat we dit jaar het laatste seizoen van The Vampire Diaries kunnen bekijken. Daarnaast begint in maart het vierde en tevens laatste seizoen van Reign. De nieuwe seizoenen van The 100, The Originals, iZombie en de nieuwe serie Riverdale moeten nog van start gaan in 2017, dus daarover is nog geen beslissing gemaakt door het netwerk.

De reden dat het netwerk zo vroeg is met het vernieuwen van series is dat de series er alleen maar beter van worden, laat CW baas Mark Pedowitz in een statement weten. “Door series vroeg te vernieuwen voor een nieuw seizoen kunnen de showrunners goed vooruit plannen voor het volgende seizoen. De series worden hier een sterkere basis van en het geeft ze de mogelijkheid om verhaallijnen op te zetten en uit te bouwen.”

Van welke van deze zeven series ben jij blij (of juist verrast) dat ze weer terugkeren in 2017/2018? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.