Premièredatum voor nieuw seizoen Prison Break

Het nieuwe, vijfde, seizoen van Prison Break heeft eindelijk een premièredatum! Fox liet tijdens de perstour weten dat het verhaal rondom Michael, Lincoln en Sara verder gaat op 4 april.

Over het nieuwe seizoen van Prison Break is niet heel veel bekend. Het seizoen zal in ieder geval uit negen afleveringen bestaan. Het is verder geen geheim meer dat Michael Scofield (Wentworth Miller) in ieder geval niet dood is, maar dat hij in een gevangenis zit ergens in het Midden-Oosten. Het is aan Lincoln (Dominic Purcell) om zijn broertje daar weer uit te krijgen. Verder weten we dat Mahone (William Fitchner) en Gretchen (Jody Lyn O’Keefe) niet terugkeren in de serie.

De eerste beelden zijn ook al een tijdje geleden online gezet, dus we kunnen al wel een beetje genieten van bewegend beeld van het nieuwe seizoen van Prison Break. Benieuwd? Bekijk de trailer van het vijfde seizoen hieronder.

En mocht je aan die ene trailer niet genoeg bewegend beeld hebben gezien van Michael, Lincoln, Sara, T-Bag en Sucre … bekijk hieronder dan nog een voorproefje van het vijfde seizoen.

Kijk jij ook al uit naar het nieuwe seizoen van Prison Break of vind je het een slecht idee dat de serie terugkeert? En als je er naar uitkijkt … wat hoop je vooral te zien in het nieuwe seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.