Eerste trailer voor The Blacklist: Redemption

NBC heeft een eerste trailer online gezet voor de spin-off van The Blacklist. The Blacklist: Redemption gaat eind februari van start, wanneer The Blacklist een tijdje een pauze krijgt van het netwerk. De serie focust grotendeels op Tom Keen (Ryan Eggold).

In de trailer zien we dat Tom Keen zich bij een groep zeer goed getraind elite team voegt, onder leiding van niemand minder dan zijn moeder Scottie Hargrave (Famke Jansen). De twee lijken er in de trailer wel een beetje een creepy relatie op na te houden. Maar ter verdediging van Scottie: zij heeft waarschijnlijk geen idee dat de aantrekkelijke jongeman in haar team haar verloren zoon is … Als ze dat al is, want die informatie hebben we natuurlijk van Red en hij staat ook niet echt bekend om zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid. Genoeg mysteries om op te lossen dus …

Verder zien we in de trailer Edi Gathegi voorbij komen als Matias Solomon, een van de andere teamleden van Scottie’s team. Ook Terry O’Quinn is kort te zien als Howard, Tom’s vader. De trailer laat ons verder nog wel in het duister tasten over welke gebeurtenis ervoor zorgt dat Tom zijn vrouw Liz en dochter Agnes verlaat om zich (tijdelijk?) bij Scottie te voegen. De showrunners van The Blacklist hebben al wel laten weten dat Tom Keen nog wel te zien gaat zijn in de moederserie en niet plotseling zal verdwijnen.

De spin-off The Blacklist: Redemption gaat van start op 23 februari in de Verenigde Staten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.