Aaron Paul in derde seizoen Better Call Saul?

Acteur Aaron Paul heeft tijdens een interview met Ellen Degeneres gehint op een mogelijke rol in het derde seizoen van de Breaking Bad prequel Better Call Saul. Paul zou uiteraard weer te zien zijn als Jesse Pinkman.

Op een vraag van Ellen of de acteur graag de rol van Jesse Pinkman zou willen spelen in Better Call Saul antwoordde Paul: “God, ik hoop het echt heel erg.” Om er vervolgens aan te toe voegen: “Misschien hebben we het al opgenomen. We zijn, ik bedoel zij zijn, net klaar met het filmen van het derde seizoen.” In het derde seizoen van Better Call Saul zijn overigens al meerdere Breaking Bad personages te zien. Zo heeft Giancarlo Esposito bevestigd dat ultieme bad guy Gus Fring te zien is en zijn ook Tuco, Hector en Krazy-8 weer te zien.

Let op, er volgen nu mogelijk spoilers voor het einde van Breaking Bad! Wees gewaarschuwd …

Als Aaron Paul inderdaad te zien is in Better Call Saul zal dat waarschijnlijk in de flashforwards zijn. Jesse Pinkman was net van de middelbare school in Breaking Bad en is dus te jong om in de serie voor te komen. Behalve in de flashforwards waarin Saul door het leven gaat als Gene en werkt in Cinnabon.

En als Jesse Pinkman inderdaad weer opduikt krijgen we wellicht een update over hoe het hem is vergaan na die bewuste avond in de loods, toen hij besloot om Walter White niet te doden. Hij ontsnapte vervolgens uit het methlab waarin hij vastgehouden werd tegen zijn wil. Het zal interessant zijn om te zien of Jesse over al die – toch behoorlijk traumatische – gebeurtenissen heen is gekomen en toch wat heeft weten te maken van zijn leven.

Het derde seizoen van Better Call Saul begint op 10 april in de Verenigde Staten. Hoogstwaarschijnlijk is een dag na de uitzending in de VS de aflevering te bekijken op Netflix bij ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.