Nina Dobrev te zien in Vampire Diaries finale

Goed nieuws voor alle fans van The Vampire Diaries! Nina Dobrev keert voor de seriefinale van de serie terug naar haar rol als Elena Gilbert. De actrice bevestigde dit nieuws zelf via Instagram. 

Showrunners Julie Plec en Kevin Williamson zijn erg blij met de terugkeer van Dobrev naar de serie. “We kunnen nu de serie het einde geven waar wat we altijd voor ogen hadden”, zegt Plec. Williamson voegt daar aan toe: “Ik ben erg blij dat Nina terug is om ervoor te zorgen dat het afscheid van de serie episch wordt!”

Fans van de serie zagen in de finale van het zesde seizoen hoe Elena Gilbert slachtoffer werd van een vloek van slechterik Kai. Ze belandde in een diepe slaap en zal alleen ontwaken als Bonnie sterft. Nina Dobrev heeft sindsdien geen nieuwe scenes meer opgenomen voor de serie. Wel is ze al meerdere keren in het laatste seizoen te zien geweest via flashbacks.

De allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries wordt op 10 maart uitgezonden in de Verenigde Staten bij The CW.

Ben je blij met de terugkeer van Nina? Hoe denk je dat het allemaal zal gebeuren en beter nog, betekent dit dat er slecht nieuws aan zit te komen voor Bonnie? Laat me weten wat jij denkt in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.