Eerste trailer voor Marvel’s Cloak and Dagger

Het Amerikaanse netwerk Freeform heeft een eerste trailer online gezet voor hun langverwachte Marvel serie Cloak and Dagger. Deze nieuwe Marvel serie moet ergens in 2018 bij Freeform te zien zijn. 

Niet bekend met Marvel’s Cloak and Dagger? Dat zou zomaar kunnen, want het is niet een van de meest bekende Marvel comics. Cloak is de tiener Tyrone Johnson (gespeeld door Aubrey Joseph), een superheld die zichzelf kan teleporteren en ontastbaar is. Hij heeft ook een link met ‘de duistere dimensie’. Tandy Bowen (gespeeld door Olivia Holt) is Dagger. Zij kan ‘dolken’ maken van licht, mensen genezen en verslavingen van mensen doen verdwijnen. In de stripboeken zijn het twee weglopers die elkaar in New York ontmoeten. Ze krijgen tegelijk hun krachten en gaan uiteindelijk samen de misdaad gaan bestrijden.

Joe Pokaski is de showrunner van de serie. Hij was eerder betrokken bij Heroes en Daredevil, dus superhelden en mensen met krachten zijn niet geheel nieuw voor hem. Het hoofd van de afdeling televisie van Marvel, Jeph Loeb, is bij de serie betrokken als uitvoerend producent.

Benieuwd geworden naar de eerste beelden van Cloak and Dagger? Je kunt ze hieronder bekijken!

De serie zal bestaan uit tien afleveringen die in 2018 bij Freeform. Wie weet worden de afleveringen ook wel meteen op Netflix gezet, maar daarover houden we je uiteraard op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar Marvel’s Cloak and Dagger of laat je deze Marvelserie links liggen? Laat het ons weten in de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.