Into the Badlands krijgt langer derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Into The Badlands. Niet alleen is de serie vernieuwd voor een derde seizoen, ze krijgen er ook nog eens een aantal extra afleveringen bij! Het derde seizoen zal namelijk niet uit tien afleveringen bestaan, maar zestien! 

Into The Badlands is momenteel een van de vier best presterende series van het netwerk AMC. Nu hebben de eerste paar afleveringen van de serie een goede boost meegekregen van The Walking Dead, maar ook zonder de zombieserie lijken de kijkcijfers goed genoeg te zijn om de serie meer afleveringen te geven.

“Into The Badlands lijkt in niks op alle andere series die momenteel op televisie zijn”, zegt AMC president Charlie Collier in een statement. In de post-apocalyptische dramaserie wordt namelijk vooral gevochten door middel van diverse martial arts stijlen en hebben geweren en pistolen plaats gemaakt voor zwaarden. Naast de grootse en indrukwekkende gevechten zit ook de verhaallijn nog eens behoorlijk aardig in elkaar. Allemaal ingredi├źnten voor een succesvolle serie dus.

De martial arts serie wordt op dit moment in Nederland elke maandagavond uitgezonden op AMC. Het huidige seizoen bestaat uit een totaal van tien afleveringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.