NBC haalt Powerless uit de programmering

Hoewel series over superhelden het over het algemeen ongelooflijk goed doen, is het blijkbaar geen garantie voor succes. NBC heeft de komedie Powerless namelijk uit de programmering gehaald. De serie had nog drie afleveringen te gaan.

De DC Comics serie is overigens nog niet officieel gecanceld, maar als je verwijderd wordt uit de programmering is het meestal geen al te best teken. De kans is dan ook groot dat het bij dit ene seizoen gaat blijven. Het eerste seizoen is afgelopen februari van start gegaan als opvulling voor series die een winterbreak hebben. De kijkcijfers van de serie zijn echter voor een groot netwerk als NBC zeer slecht.

Powerless is een komedie over een groep kantoormedewerkers in een wereld vol met superhelden en superschurken. Het kantoor is gespecialiseerd in het opruimen van alle rommel en chaos die de superhelden achterlaten na hun grootse gevechten met de superschuken. Rollen waren onder andere voor Vanessa Hudgens, Alan Tudyk en Danny Pudi.

Het is nog niet bekend of de fans van de serie de resterende drie afleveringen ergens anders alsnog kunnen bekijken. We houden je op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.