Trailer voor seizoen 2B van Shadowhunters

Freeform heeft een trailer online gezet van seizoen 2B van Shadowhunters. De nieuwe trailer geeft ons een korte blik op wat we allemaal kunnen verwachten in het tweede deel van het seizoen. Verder krijgen fans ook de langverwachte eerste beelden van Will Tudor als Sebastian.

Fans die het bronmateriaal van Shadowhunters kennen kijken al enige tijd uit naar de komst van de beruchte Sebastian. In januari lieten de showrunners weten dat in het tweede deel van seizoen 2 Sebastian ook echt naar de serie zou komen en gespeeld zou gaan worden door Will Tudor. Ze lieten ook weten dat deze Sebastian – net als veel van de andere personages in de serie – iets anders gaat zijn dan het personage uit de boeken. Zo komt Sebastian in tegenstelling tot de boeken niet van het Instituut in Parijs.

“Toen Will auditie deed, deed hij dat met een Amerikaans accent. Maar later zagen we zijn werk in onder andere Game of Thrones en Humans. Toen hebben we eens gekeken naar ‘onze’ Sebastian en we hadden meteen zoiets van: ‘Je komt van het Instituut in Londen. Gebruik je eigen Britse accent.’ En het is helemaal perfect”, zegt uitvoerend producent Todd Slavkin over de televisieserie versie van Sebastian. Ik moet zeggen dat ik erg benieuwd ben naar deze ietwat andere versie van Sebastian. Hij speelt een grote rol in de boeken (meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen zonder spoilers :)) en ik ben dan ook erg benieuwd welke richtingen ze in de serie op gaan met zijn karakter.

Verder zien we in de trailer van Shadowhunters wat spanningen in de driehoeksverhouding Jace/Simon/Clary, Jace die er alles aan doet om antwoorden uit Valentine te krijgen en Magnus die wel van een drankje houdt. Inmiddels ook zo benieuwd geworden naar de eerste beelden van seizoen 2B? Hieronder kun je ze bekijken.

Seizoen 2B is vanaf 5 juni weer te zien bij Freeform. In Nederland verschijnt de aflevering een dag na de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.