Riverdale recast een van zijn personages

Mijn nieuwste en grootste verslaving is op dit moment Riverdale. De schok was dan ook groot toen de serie aankondigde een van de personages te gaan recasten. Ze zijn allemaal zo perfect in hun rol! Ross Butler, die de rol van Reggie speelt, is echter te weinig beschikbaar om te zien te zijn in het tweede seizoen … 

Ross Butler, naast Riverdale momenteel ook te zien in  de Netflix serie 13 Reasons Why, was gedurende het eerste seizoen ook al druk bezig met andere projecten. “We vinden het geweldig wat Ross met de rol van Reggie heeft gedaan. Maar vanwege de projecten van Ross hebben we Reggie in seizoen 1 ook minder kunnen gebruiken dan dat we zouden willen”, zegt showrunner Roberto Aguirre-Sacasa. “Volgend seizoen willen we meer Reggie, want hij is tenslotte toch Archie’s grote vijand. Ross haalt het gewoon niet om zoveel opnamen te hebben, daarom gaan we zoek naar een nieuwe Reggie. Uiteraard wensen we Ross al het beste.

Deze recasting versterkt de vermoedens dat 13 Reasons Why wel eens terug zou kunnen komen voor een tweede seizoen. Hoewel de serie op een natuurlijke wijze af lijkt tel open, hebben diverse castleden en producenten al laten weten graag een seizoen twee te willen maken. “Ik hoop op een tweede seizoen. Er is nog zoveel meer te vertellen”, heeft Ross Butler al eens eerder aangegeven in een gesprek met het Amerikaanse tijdschrift EW.

Persoonlijk ben ik allang blij dat het geen van de vier hoofdpersonages is (Archie, Betty, Veronica of Jughead). Reggie zat zo weinig in seizoen 1 dat ik niet echt gehecht ben geraakt aan de acteur of het personage. Uiteraard hoort Reggie bij Archie Comics en in Riverdale, dus ik ben blij dat we hem in het tweede seizoen wellicht beter gaan leren kennen. Ik ben benieuwd wie de nieuwe Reggie zal worden!

Wat vind jij van dit nieuws dat Reggie er in het tweede seizoen van Riverdale anders uit gaat zien? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.