De nieuwe series van NBC 2017/2018

Het is weer de tijd van het jaar dat de netwerken hun plannen en nieuwe series presenteren voor het komende seizoen. De meeste series hebben een nieuw seizoen gekregen of zijn van ons scherm verdwenen. Gelukkig komen voor de laatste ook nieuwe series in de plaats. NBC is het eerste netwerk dat ons laat weten welke nieuwe series we van hen kunnen verwachten. 

Misschien wel de ‘nieuwe’ serie waar de meeste mensen naar uitkijken is de revival van Will & Grace. De komedie keert terug met een nieuw seizoen van 12 afleveringen. Wat in ieder geval al bekend is, is dat de serie in de Verenigde Staten de donderdagavond gaat delen met successerie This is Us. Het lijkt er dus op dat NBC vol inzet op de donderdagavond. Maar naast Will & Grace, welke andere nieuwe series kunnen we nog meer verwachten van NBC?

The Brave

The Brave geeft de kijkers een kijkje in de wereld van de grootste helden: militairen. We kunnen zien hoe ze grote persoonlijke opofferingen moeten doen en hoe ze onderdeel uitmaken van de meest uitdagende en gevaarlijke missies. De cast bestaat uit Mike Vogel (Under the Dome), Anne Heche (Men in Trees), Tate Ellington (Quantico), Demetrius Grosse (Westworld), Noah Mills (2 Broke Girls), Sofia Pernas (Jane the Virgin), Hadi Tabbal en Natacha Karam.

Law & Order True Crime: The Menendez Murders

Deze ‘spin-off’ van Law & Order is een eenmalige serie, bestaande uit acht afleveringen. De serie draait om de gebroeders Menendez die in 1996 veroordeeld werden voor de moord op hun ouders. Ze kregen levenslang.
De cast bestaat onder andere uit Edie Falco (The Sopranos) en Gus Halper (Power).

Will & Grace

Voor deze revival keren alle favoriete personages uit de originele reeks weer terug, zoals Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally. Als we de trailer bekijken lijkt het erop dat geen van hen veel moeite heeft om de rol weer op te pakken Ook al is het al weer bijna 20 jaar geleden dat de serie voor het eerst te zien was.

De nieuw series die NBC bewaart voor begin 2018 of zelfs voor de zomer zijn:

A.P. Bio

Een cynische professor van een gerespecteerde universiteit verliest zijn baan en komt terecht op een middelbare school. Hij houdt er wat onorthodoxe lesmethodes op na en gebruikt de kinderen om wraak te nemen op hen die hem onrecht hebben aangedaan. De cast bestaat uit Patton Oswalt (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia), Mary Sohn (Teachers), Aparna Brielle (Grimm) en Jacob McCarthy.

Champions

Deze komedie gaat over Vince, een charismatische sportschooleigenaar die maar weinig ambitie heeft. Hij woont bij zijn jongere broertje Michael, een knappe maar niet bijzonder slimme jongen. Hun zorgeloze leventje wordt op zijn kop gezet als de vroegere middelbare schoolliefde van Vince opeens zijn tienerzoon bij hem komt afzetten. De cast bestaat onder andere uit Anders Holm (The Mindy Project), Andy Favreau (Aquarius), JJ Totah (Liv and Maddie), Nina Wadia en Mouzam Makkar.

Good Girls

Drie moeders besluiten om een supermark te overvallen (met een speelgoedpistool). De manager van de supermarkt krijgt echter een van hen te pakken en de buit is een stuk groter dan ze verwacht hadden. Hun perfecte ontsnappingsplan lijkt daardoor een stuk moeilijker dan ze in de eerste instantie dachten. Mae Withman (Parenthood), Retta (Parks and Recreation), Matthew Lillard (The Bridge), Reno Wilson (Mike & Molly) en Manny Montana zijn te zijn in de serie.

Reverie

In deze thriller volgen we een detective, gespecialiseerd in menselijk gedrag. Haar hulp wordt ingeroepen als de lancering van een nieuw virtual reality programma gevaarlijke en onbedoelde consequenties heeft. De cast bestaat uit Sarah Shahi (Person of Interest), Dennis Heysbert (24), Sendhil Ramamurthy (Heroes), Kathryn Morris (Cold Case) en Jessica Lu (Awkward).

Rise

Deze serie gaat over een toneeldocent en een familieman wiens passie voor het programma een heel stadje mee weten te nemen in hun enthousiasme. De serie is gebaseerd op het book Drama High van Michael Sokolove. In de serie zien we onder andere Josh Radnor (How I Met Your Mother), Auli’i Cravalho (Moana), Shannon Purser (Stranger Things), Rosie Perez (Lipstick Jungle) en Rarmian Newton (The Family).

Series die we niet meer terug gaan zien bij NBC zijn Grimm, The Blacklist: Redemption, Powerless en Aquarius.

Zitten er tussen deze nieuwe series wat series die jouw aanspreken? Denk je dat je er een paar van gaat kijken? Laat het me weten in de comments!

Bekijk hier de nieuwe series van The CW voor het seizoen 2017/2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.